Fisz

Dyskografia:

Polepione dźwięki (2000)

Na wylot (2001)

Fisz & Envee  - Fru! (2005)

Fisz & Emade  - Piątek 13 (2006)

Fisz & Emade - Heavi Metal (2008)

Fisz & Emade & Waglewski - Męska muzyka. Koncert w Fabryce trzciny (2008)

Fisz & Emade - Zwierzę bez nogi (2011)

Fisz & Emade & Waglewski - Matka, Syn, Bóg (2013)

Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się na użycie plików cookie. więcej informacji

Ustawienia plików cookie na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookie", aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z przeglądania. Jeśli nadal używasz tej strony internetowej bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij