Paluch

Dyskografia:

Biuro Ochrony Rapu (2007)

Pewniak (2009)

Bezgranicznie oddany (2010)

Syntetyczna mafia (2011)

Niebo (2012)

Lepszego życia diler (2013)

Paluch & Kali - Miliony dróg do śmierci (2013)

Paluch & Chris Carson - Made in heaven (2014)

10/29 (2016)

Ostatni Krzyk Osiedla (2016)

Złota owca (2017)

Czerwony dywan (2018)

 

Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się na użycie plików cookie. więcej informacji

Ustawienia plików cookie na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookie", aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z przeglądania. Jeśli nadal używasz tej strony internetowej bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij