Trzeci Wymiar (zespół)

Skład:

Nullo, Pork Pores Porkinson, Szad Akrobata, Dj Creon, Dj Sph

Dyskografia:

Cztery pory rapu (2003)

Inni niż wszyscy (2006)

Złodzieje czasu (2009)

Dolina klaunoow (2012)

Odmienny Stan Świadomości (2015)

 

Kontynuując korzystanie ze strony, zgadzasz się na użycie plików cookie. więcej informacji

Ustawienia plików cookie na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookie", aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z przeglądania. Jeśli nadal używasz tej strony internetowej bez zmiany ustawień plików cookie lub klikniesz "Akceptuj" poniżej, to wyrażasz na to zgodę.

Zamknij